EtusivuAjankohtaistaDigitalkkarit ja CeniorPhone App mullistavat seniorien puhelinmarkkinat

Digitalkkarit ja CeniorPhone App mullistavat seniorien puhelinmarkkinat

1.10.2022

Seniorien osuus väestöstä kasvaa nopeasti, ja sen myötä uusien helppokäyttöisten palveluiden tarve lisääntyy. Seniorit arvostavat helppokäyttöistä älypuhelinta ja palvelua, joka auttaa sen sujuvaan käyttöönottoon. CeniorPhone -sovellus Digitalkkareiden asentamana ja opastamana on ratkaisu kaikille,  jotka kaipaavat helppokäyttöistä älypuhelinta.

Mikä on CeniorPhone App?

CeniorPhone App on sovellus, joka tekee älypuhelimen käytöstä erittäin helppoa ja selkeää. Sovelluksen SOS-painike lisää turvallisuuden tunnetta, sillä CeniorPhone -sovellus lähettää hätätilanteessa viestin valitulle taholle sekä samalla henkilön sijainnin tekstiviestillä eteenpäin.

CeniorPhone -sovelluksen käyttöliittymä voidaan räätälöidä käyttäjän toiveiden mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jätetään näkyville vain hänelle tärkeimmät toiminnot ja piilotetaan kaikki muut. Lisäksi kuvakkeiden kokoa voidaan muuttaa, jotta käyttö entisestään sujuvoituu.

Sovellukseen tuodaan jatkossa senioireille tarkoitettuja lisäarvopalveluita, kuten esimerkiksi matkapalveluita.

Maksuton CeniorPhone App on saatavilla Galaxy Storessa.

Lue lisää ceniorphone.fi.

Miten osaan ottaa CeniorPhone -sovelluksen käyttöön?

Vaikka puhelimen käyttö on CeniorPhone App-sovelluksessa helppoa, sovellus pitää silti saada asennettua ja seniori opastettua alkuun.

– CeniorPhone App vastaa tärkeään tarpeeseen seniorimarkkinoilla. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme ympäri maata parhaat mahdolliset ratkaisut, ja CeniorPhone App on juuri sellainen. Uskomme vahvasti, että valtava määrä seniorien Android-puhelimia on pian muuntumassa CeniorPhone -puhelimiksi. Asiakkaista välittäminen on Digitalkkareille kaiken a ja o, ja CeniorPhone App auttaa senioreita pysymään helposti elämässä kiinni, luonnehtii ketjupäällikkö Sari Ruuskanen.

Digitalkkari kotiin -palvelu sekä CeniorPhone App käyttöönotto ja opastuspalvelu on saatavilla seuraavilla paikkakunnilla: Imatra, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Hamina, Kotka, Kouvola, Porvoo, Lohja, Vihti, Hämeenlinna, Riihimäki ja Forssa. Toimimme myös seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu, Keski-Uusimaa ja Varsinais-Suomi. Lue lisää. 

Tutustu muihin uutisiimme: