EtusivuAjankohtaistaDigitalkkarit -palveluiden kauppa on auennut

Digitalkkarit -palveluiden kauppa on auennut

11.3.2024

Uusi Digitalkkarit -palveluiden kauppa on avattu

Sähköinen tilauskanavamme, Digitalkkarit -kauppa, tarjoaa kätevän tavan hankkia digitukea ja -palveluita kotiisi tai yritykseesi. Olemme tehneet tilaamisen sinulle helpoksi ja nopeaksi.

Näin kauppa toimii:

  • Valitse palvelu: Selaa valikoimaamme ja valitse haluamasi palvelu. Voit valita Digitalkkari kotona, Digitalkkari etänä, Digitalkkari yrityksille ja muutamia lisäpalveluita.
  • Valitse palveluaika: Valitse sähköisestä kalenterista haluamasi palveluaika, joka sopii sinulle parhaiten. Huomioithan, että mahdolliset perumiset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  • Anna tilaustietosi: Täytä tarvittavat tilaustiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi. Näin varmistamme, että saat palvelun oikeaan aikaan ja paikkaan. Oikeat osoitetiedot ovat tärkeitä etenkin silloin, jos olet tilannut Digitalkkari kotona -palveluita. Voit halutessasi antaa lisätietoja muun muassa laitteisiin liittyen.
  • Tarkista tiedot ja maksa: Tarkista antamasi tiedot ja siirry maksamaan valitsemasi palvelu. Voit maksaa turvallisesti ja helposti kauppamme kautta, eri maksutavat näet kätevästi kaupasta.

Muistathan, että voit edelleen tilata palveluitamme myös verkkosivujemme lomakkeilla tai soittamalla asiakaspalveluumme. Huomioithan kuitenkin, että taloyhtiöiden palveluita ja jatkuvia palveluita, kuten huolenpitoa ja tietoturvaa, et voi vielä ostaa kauppamme kautta.

Tervetuloa tutustumaan Digitalkkarit -kauppaan ja tekemään digituesta ja -palveluista entistäkin helpompaa!