Informointi henkilötietojen käsittelystä sekä tietosuojalupauksemme

MPY käsittelee sinuun liittyviä henkilötietoja kuten asiakastietoja, yhteyshenkilöiden nimiä, työnhakijoiden ja työntekijöiden tietoja sekä laskutukseen liittyviä tietoja. Lupaamme käsitellä tietojasi parhaalla mahdollisella tavalla sekä suojata niitä kaikin keinoin. Turvallisuus ja tietojesi käsittely turvallisella tavalla, on meille erittäin tärkeä osa toimintaamme.

Miksi käsittelemme tietojasi?

Miksi käsittelemme tietojasi? Jos esimerkiksi tulet asiakkaaksemme, tarvitsemme sinulta yhteystietojasi, meillä on sinulle ajankohtaista tiedotettavaa tai laitamme sinulle sopimuksen mukaisia laskuja. Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan. Jos taas asiakassuhteesi kanssamme päättyy, poistamme tietosi kirjanpitolain mukaisesti, kuuden vuoden (6v) jälkeen viimeistä tapahtumasta. Jos olet joskus hakenut meille töihin, niin tällaisia tietoja säilytämme enintään puolitoista vuotta (1,5v).

Jos haluat tietää lisää henkilötietojen käsittelystä MPY:ssä, voit lukea siitä tarkemmin alla olevista alakohdista. Muistathan, että voit pyytää omia tietojasi nähtäväksi tai mahdollisesti jopa poistettavaksi. Näissä tapauksissa varmistamme tietopyynnön yhteydessä, että yhteydenotto on sinulta – ettei joku muu pääse tietoihisi käsiksi.

Voit aina olla meihin yhteydessä, tavoitat asiakaspalvelun osoitteesta asiakaspalvelu@mpy.fi ja tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme osoitteessa tietosuojavastaava@mpy.fi