Helpota taloyhtiösi elämää asennus- ja opastus­palve­luillamme

Digitalkkarit on MPY:n omistama valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme taloyhtiöiden asukkaiden lisäksi monipuolista digiapua myös isännöitsijöille ja taloyhtiöille.

Toimimme usealla eri paikkakunnalla: Forssa, Hamina, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Riihimäki, Seinäjoki, Vaasa, Vihti, Keski-Uusimaa, Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu, Satakunta ja Varsinais-Suomi.

Olemme mukana myös Isännöintiliiton Palveluverkostossa. Digitalkkarimme ovat apunasi kaikissa taloyhtiön ja sen asukkaiden arjen digihaasteissa. Palvelumme kattavat kaiken mitä taloyhtiösi tarvitsee. Autamme muun muassa uusien palveluiden asentamisessa ja käyttöönotossa.

Kiinnostuitko?

 

Olemme mukana Isännöintiliiton Palvelu­verkos­tossa

Digitalkkarimme ovat apunasi kaikissa taloyhtiön ja sen asukkaiden arjen digihaasteissa. Palvelumme kattavat kaiken mitä taloyhtiösi tarvitsee. Autamme muun muassa uusien palveluiden asentamisessa ja käyttöönotossa.

Tutustu tarkemmin:

Isännöintiliiton Palveluverkosto

Palveluihimme kuuluvat mm.

Taloyhtiönetin käyttöönottoTaloyhtiön TV-palvelujen virittäminenDigilaitteiden asennukset ja käyttöopastusTietoturva ja varmuuskopiointi

Ota yhteyttä

Isännöitsijä ja taloyhtiön edustaja: Kiinnostuitko Digitalkkarit -palveluistamme taloyhtiöille?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää! Voit myös  soittaa asiakaspalveluumme arkisin klo 8–17 numeroon  030 670 3044 (normaali pvm./mpm.) tai lähettää  sähköpostia osoitteeseen tuki@mpy.fi.

Tilaa Digitalkkarit-uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä hyödyllistä postia noin kerran kuukaudessa. Kuulet ensimmäisten joukossa kampanjoistamme, eduistamme ja saat tietysti myös hyödyllisiä vinkkejä.