Turvaa ja käyttövarmuutta tietototurvalla

Tietokoneen tietoturvallisuus ja käyttövarmuus kasvavat, kun niistä pidetään systemaattisesti huolta. Etenkin tietokoneohjelmien päivittäminen ja virustorjunta ovat oleellinen tekijä koneen käyttöikää pidennettäessä.

Kotimainen F-Secure Total tarjoaa kattavan suojan tietokoneellesi ja mobiililaitteillesi viruksia sekä vakoilu- ja haittaohjelmia vastaan. Tuetut käyttöjärjestelmät ovat tietokoneista Windows ja Mac, mobiililaitteista Android ja iOS.

Tietoturvapalveluun kuuluu:

Tietoturva

VirustorjuntaSelauksen suojausSuojaus kiristysohjelmiltaPankkitoimintojen suojausVanhempien työkalutPelitila

Yksityisyys

Yksityinen VPNWiFi-suojausVirtuaalinen sijaintiSeurantasuojausYhteyskatkaisinSuojaustilastotLuotetut WiFi-verkotEi datarajoituksia

Identiteettisuojaus ja muut edut

SalasanojenhallintaohjelmaAutomaattinen tunnistetietojen täyttöVerkossa olevien henkilöiden seurantaTietomurtohälytykset

Turvaa digilaitteesi – tilaa F-Secure Total -tietoturvapalvelu!

Tilaa F-Secure Total -tietototurvapalvelu alla olevalla lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme arkisin klo 8–17 numeroon  030 670 3044 (normaali pvm./mpm.) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki@digitalkkarit.fi.

Tilaa Digitalkkarit-uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä hyödyllistä postia noin kerran kuukaudessa. Kuulet ensimmäisten joukossa kampanjoistamme, eduistamme ja saat tietysti myös hyödyllisiä vinkkejä.