Tietokone ei toimi? Netti on hidas? Modeemi ei toimi? TV-kanavat eivät näy?

Digitalkkarit helpottavat asiakkaitaan arjen digihaasteissa, on kyse sitten tietotekniikan tai kodin viihde-elektroniikan asennuksesta, opastuksesta tai tukipalveluista. Kotona tehtävien palveluiden käyttöä vauhdittaa 60 %:n kotitalousvähennys, mikä on merkittävä etu kuluttaja-asiakkaalle.

Esimerkkejä Digitalkkari kotona -palveluistamme

Modeemin käyttöönottoDVD:n, Blu-rayn tai digiboksin käyttöönottoAudiolaitteen käyttöönottoOpastusta digilaitteiden käyttöönDigilaitteiden kytkentä ja viritysNettiyhteyden tarkistus ja korjausTietokoneohjelmiston asennus ja/tai viankorjausVirusten ja haittaohjelmistojen poisto koneeltaLangattoman (WLAN/mobiili) verkon asennus ja salausKäyttövalmiin tietokoneen käyttöönotto ja opastusTabletin, älypuhelimen tai senioripuhelimen käyttöönotto ja opastusCeniorPhone -sovelluksen käyttöönotto ja opastus

Tilaa Digitalkkari kotona -palvelu!

Tilaa Digitalkkari kotona -palvelumme alla olevalla lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme arkisin klo 8–17 numeroon  030 670 3044 (normaali pvm./mpm.) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki@digitalkkarit.fi.

Palveluhinnastot ja sopimusehdot

Tilaa Digitalkkarit-uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä hyödyllistä postia noin kerran kuukaudessa. Kuulet ensimmäisten joukossa kampanjoistamme, eduistamme ja saat tietysti myös hyödyllisiä vinkkejä.