Intuitiivinen älykotijärjestelmä kotisi turvaksi

Wiser on intuitiivinen älykotijärjestelmä, jonka ohjaaminen käy paikallisesti älykkäillä sähkökalusteilla, älypuhelimen sovelluksella tai vaikkapa ääniohjauksella. Aloituspaketin tuotteet eivät vaadi sähköasennusta vaan voit itse ottaa järjestelmän käyttöösi Wiser by SE -sovelluksella. Wiser-älykotiratkaisun avulla asukkaalla on mahdollisuus seurata kodin laitekohtaista energiankulutusta älypistorasioiden kautta. Helppokäyttöisen ilmaisen Wiser by SE -sovellukseen kertyvä data kertoo, mitkä laitteet ovat energiasyöppöjä ja hyvä sammuttaa, kun koti on tyhjillään.

Järjestelmä on helppo personoida ja rakentaa omaan arkeen sopivaksi sovelluksen avulla. Voit esimerkiksi vastaanottaa hälytyksen kun ovi tai ikkuna avautuu/sulkeutuu, vesivuotosensori tunnistaa kosteutta esim. keittiön allaskaapissa tai kun kamera havaitsee liikettä asunnossa. Hälytykset auttavat huomioimaan kodin poikkeavat tilanteet nopeasti.

Wiser-älykotijärjestelmän laitteet ja asennuspalvelu ovat saatavilla Digitalkkareidemme kautta.

Tilaa Wiser -älykotijärjestelmän laitteet ja asennus Digitalkkariltamme!

Tilaa alla olevalla lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme arkisin klo 8–17 numeroon  030 670 3044 (normaali pvm./mpm.) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki@digitalkkarit.fi.

Tilaa Digitalkkarit-uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä hyödyllistä postia noin kerran kuukaudessa. Kuulet ensimmäisten joukossa kampanjoistamme, eduistamme ja saat tietysti myös hyödyllisiä vinkkejä.