Tue suomalaista työtä ja tilaa Digitalkkari kotona -palvelumme

Kotona suoritettavat Digitalkkarin asennus ja opastus -palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Vuonna 2023 ja 2024 voit vähentää kotitalousvähennyksenä 60 prosenttia maksamastasi palvelusta. Vähennys lasketaan palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennys koskee työn osuutta, ei laitteita tai materiaaleja.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3 500 euroa sekä vuonna 2023 että 2024. Omavastuu on 100 euroa. Vähennys myönnetään sinä vuonna, jona palvelu on maksettu.

Hyödyntämällä kotitalousvähennystä teet arjestasi hieman helpompaa edullisemmalla hinnalla ja samalla tuet suomalaista työllisyyttä!

Tietoa kotitalousvähennyksestä

Tietokone ei toimi? Netti on hidas? Modeemi ei toimi? TV-kanavat eivät näy?

Digitalkkarit helpottavat asiakkaitaan arjen digihaasteissa, on kyse sitten tietotekniikan tai kodin viihde-elektroniikan asennuksesta, opastuksesta tai tukipalveluista. Kotona tehtävien palveluiden käyttöä vauhdittaa 60 %:n kotitalousvähennys, mikä on merkittävä etu kuluttaja-asiakkaalle.

Uutena asiakkaana saat Digitalkkari kotiin-palvelusta –10 %:n alennuksen!

Tilaa Digitalkkari kotona -palvelu!

Tilaa Digitalkkari kotona -palvelumme alla olevalla lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme arkisin klo 8–17 numeroon  030 670 3044 (puhelun hinta 0,084 €/min) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki@mpy.fi.

Tilaa Digitalkkarit-uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä hyödyllistä postia noin kerran kuukaudessa. Kuulet ensimmäisten joukossa kampanjoistamme, eduistamme ja saat tietysti myös hyödyllisiä vinkkejä.