EtusivuAjankohtaistaDigitalkkarit uudistuu

Digitalkkarit uudistuu

9.2.2024

Digitalkkarit uudistaa brändi-ilmeensä ja verkkosivustonsa

Digitalkkarit -ketju astuu uuteen aikakauteen tuoreen ilmeen ja uusien verkkosivujen myötä. 

Digiarjen sankarit – uusi raikas ilme

Digitalkkarit -ketju on läpikäynyt perusteellisen brändiuudistuksen vastatakseen nykyaikaisiin tarpeisiin ja korostaakseen palveluidensa asiantuntevuutta sekä luotettavuutta. Aiempi brändi-ilme koettiin vanhentuneeksi, eikä se enää heijastanut ketjun todellista luonnetta. Uudistuksen tavoitteena on tehdä brändistä kilpailukykyisempi, tukea valtakunnallisen franchising -ketjun strategisia tavoitteita ja varmistaa, että Digitalkkarit -ketjun viestityyli on yhdenmukainen kaikissa kohtaamispisteissä.

Uudistuvan brändi-ilmeen keinoin teemme ketjusta vetovoimaisen, tässä ajassa elävän sekä asiantuntijuuteen nojaavan digiarjen sankarin. Tarjoamme jatkossakin hyväntuulista ja helposti ymmärrettävää palvelua kuluttajille, pienyrityksille ja taloyhtiöiden asukkaille.

Uudistunut verkkosivusto

Verkkosivut ovat tärkeä ikkuna Digitalkkarit -ketjun monipuolisiin palveluihin. Olemme kuunnelleet palautettanne ja uudistaneet sivustomme vastaamaan entistäkin paremmin tarpeitanne. Sivuston käyttäjäkokemukseen ja tiedon löydettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Uudistuksen taustalla on ollut tuoda Digitalkkarit -ketjun palvelut eri kohderyhmät huomioiden entistä vahvemmaksi omaksi kokonaisuudekseen. Digitalkkarit -ketjun uudet verkkosivut oman domainin alla digitalkkarit.fi tarjoavat sinulle jatkossa sujuvamman digitaalisen kokemuksen.

Uudet verkkosivumme ovat vasta alkua Digitalkkarien digitaaliselle matkalle. Jatkamme sivuston kehittämistä ja lisäämme uusia ominaisuuksia tarpeidenne mukaan.

Digitalkkarit on nyt valmis astumaan eteenpäin uudistuneena ja entistäkin vahvempana. Tervetuloa tutustumaan Digiarjen sankareihin ja uusiin digitalkkarit.fi -verkkosivuihin.